Još pred početak rijalitija Zadruga Maca Diskrecija napravila je opšti haos pa je zaratila sa nekoliko učesnika! Prva na njenoj listi našla se Nada Obrić sa kojom je imala otvoreni sukob u emisiji “Magazin IN” kod Sanje Marinković, a ni Viktorija nije prošla bolje pošto joj je Maca poručila kako je ona iznad nje.

“Šta da kažem o tim gospođama u godinama iliti babama! Neka baba sedi kući i čuva unučiće ako već mrzi nas mlade, lepe i uspešne devojke! One su se zakačile za mene, a ne ja za njih! Evo, obećavam svakoj babi koja me bude provocirala u rijalitiju da ću joj debelo vrati i sve ih poslati na psihijatriju po kratkom postupku! Ja sam ozbiljan igrač, očelililčila sam se u rijilatijima i sa mnom nema šale! O svim učesnicima sam se raspitala i saznale njihove mračne tajne iz prošlosti koje, sigurna sam, ne žele da narod sazna jer bi to bilo poražavajuće i ponižavajuće za njih! Znam mnogo toga o Viktoriji, pa i o Nadi Obrić, kao i o ostalima! Lako je njima da napadaju mene kada je sve što ja radim transparentno i nema foliranja, a ti koji se foliraju neka dobro paze jer ja sam na strani istine i naroda”, ponosno kaže Maca.

A ŠTA MACA JOŠ OTKRIVA SAZNAJTE U NOVOM STARU KOJI JE U PRODAJI!

NOVI STAR! Lukas otkriva: Sonja uzima pare za seks! Dalila posle venčanja: RODIĆU BLIZANCE! Haos: Novak primio injekciju u porodilištu! Novi detalji Jeleninog ubistva!


StarStar