Jovana Milošević za nedelju dana ulazi u deveti mesec trudnoće, a nedavno je konačno nakon tri godine otišla na odmor u Tivat sa svojim mužem Vojislavom gde se psihički pripremala za porođaj.

Naš paparaco uslikao je atraktivnu trudnicu na plaži kako se kupa i sunča sa svojim partnerom. Iako je u podmakloj trudnoći, Jovana je sve vreme plivala i uživala u suncu, a uveče je šetala po Tivatu i Kotoru. Za koji dan se vraća za Beograd gde će obaviti poslednje pripreme za dolazak ćerkice Lee.

Tri godine nisam bila na odmoru. Bavila sam se izgradnjom karijere i radom. Ove godine se i trudnoća poklopila, tako da mi je ovo letovanje najlepše u životu, jer vreme provodim sa svojim roditeljima i čovekom koga volim najviše na svetu. Ulazim uskoro u deveti mesec i moram da priznam da nemam uopšte tremu i ne plašim se porođaja. Cela trudnoća je protekla kako treba, bojala sam se da se ne ugojim mnogo, ali sam baš vodila računa o ishrani i bukvalno imam samo stomak. Za devet meseci ugojila sam se pet kilograma!”, izjavila je Jovana koja će u decembru da se vrati na posao i opet se druži sa svojom publikom.

Jovana Jeremić otkrila: Spremna sam za porođaj!


StarStar