Tačno na Božić, voditelj Ognjen Amidžić saopštio je loše vesti Jeleni Golubović kada je rekao da su stigli njeni lekarski rezultati i da pod hitno treba da napusti “Zadrugu”! Dok su svi učesnici bili u šoku, rediteljka se polako spremila i napustila rijaliti kako bi mogla da nastavi lečenje u spoljnom svetu. Međutim, Jelena otkriva za STAR da situacija nije toliko opasna koliko je i sama pomislila kada joj je Ognjen saopštio nemilu vest.

“Tačno je da me čekaju dve operacije i moram priznati da sam se u prvom trenutku baš uplašila jer nisam znala šta se dešava sa mojim zdravljem. Svi znaju da godinama imam problem sa glasnim žicama i sada mi je neophodna hirurška intervencija kako bi se ti čvorići uklonili jednom za svagda i kako bih mogla normalno da pričam. Nisam sigurna da ću moći lepo da se oporavim u Srbiji jer bi me ljudi svuda zaustavljali, pa ću najverovatnije napustiti Srbiju i otići kod brata i snaje na Filipine na jedno mesec dana dok se skroz ne oporavim…”, kaže Jelena za STAR.

A ŠTA JOŠ OTKRIVA JELENA I ŠTA ĆE JOŠ MORATI DA OPERIŠE, SAZNAJTE U NOVOM STARU KOJI JE VEĆ U PRODAJI.

NOVI STAR! Drama u hotelu: Mrkina žena PRETILA Bekuti: SAHRANIĆU TE! Ispovest Miljane o bebi i ABORTUSU! Popović udario ZABRANU Lukasu!


StarStar