Najgledaniji rijaliti na Balkanu kao da i dalje traje, jer njegovi učesnici ne prestaju da mame pažnju javnosti, pa ekipa emisije “Paparazzo lov” ne prestaje da ih u stopu prati.

Ovoga utorka od 22 sata na TV Pink gledamo “Zadruga super-specijal 2“ i saznajemo mnoštvo novih zanimljivosti o zadrugarima.

Trio koji je obeležio prvu sezonu “Zadruge” – pobednica Kristina Kija Kockar, njen suprug Slobodan Radanović i njegova, sada već bivša devojka, Luna Đogani, po izlasku sa velelepnog imanja otišli su svako na svoju stranu.  Međutim, TV Pink je ponovo spojila bračni par u emisiji “Narod pita”, što kamere “Paparazzo lova” nisu mogle da propuste. Videćete šta se dešavalo pre emisije, u toku trajanja reklama, ali i kuda su (i dalje zvanični) supružnici otišli nakon snimanja.


U istom studiju dan ranije bio je još jedan par, mada, njihova veza, pa i verenički staž, bili su kratkog daha. Miki Đuričić i Nadežda Biljić bili su iskreni u emisiji “Narod pita”, a šta su radili posle, videćete u ovoj emisiji.


“Paparazzo lov” je otišao i van granica naše zemlje, u potragu za Lunom Đogani, koja je otputovala na odmor u Grčku. Blogerki za petama zabeležili su gde je odsela, sa kim je i šta radi.


Atraktivna Ana Korać nije otišla na neku atraktivnu destinaciju, ali je i nedaleko od kuće napravila pravu pometnju na jednom izletištu. Kada se Ana sunča, atrakcija ne neminovna!

Videćemo i šta rade iskusni rijaliti igrači u realnom svetu. Kamere su snimile pevačicu Zoricu Marković u jednom klubu, dok se Lepi Mića šetao po pijaci, tragajući za zdravim namirnicama.

Ne propustite „Paparazzo lov“, sredom u 22 sata na TV Pink, jer njihove kamere idu u stopu sa zadrugarima.


starstar