Iako je Zadrugu morala da napusti zbog zdravstvenih problema, Jelena Golubović pre nekoliko dana doživela je novi šok! Ovog puta pozitivni! Rediteljku je u ranim jutarnjim satima probudio kurir koji je imao specijalnu pošiljku za nju. Kako Star saznaje, njen verenik sa Kipra priredio joj je iznenađenje i poslao joj avionsku kartu za Bali.

U poruci je pisalo da će je ispred zgrade u podne čekati auto koji će je odvesti na aerodrom! Ona se brzo spakovala i spremila, a kada je stigla tamo doživela je novo iznenađenje. Kipranin ju je čekao na aerodromu pa su zajedno poleteli na egzotično ostrvo u Indoneziji!

Tamo su stigli juče tokom dana i zajedno će provesti Dan zaljubljenih u romantičnoj atmosferi na obali Indijskog okeana.

E sad, možda je Jelenin verenik hteo samo da je iznenadi povodom 14. februara, a možda i da se osigura pošto joj bivši vanbračni suprug Ragib, kako ga je Lepi Mića prozvao, i dalje ne da mira i stalno joj šalje poruke u nadi da će mu se vratiti.

Mada, posle odmora na Baliju gde će provesti 10 dana sa Kipraninom, sumnjamo da će Jelena uopšte misliti na bivšeg dečka.

Jelena otkriva za novi STAR: Posle operacije moram da odem iz Srbije!


StarInstagram