U novom STAR-u ekskluzivno pročitajte zašto Lepa Brena ne želi da Aleksandra Prijović rodi bebu Filipu Živojinoviću i šta joj je rekla kada su zajedno bile u Americi!

Ekskluzivno: Muž pokojne pevačice Jelene Marjanović ima novu devojku! Sve detalje tajne veze sa devojkom koja mnogo liči na Jelenu pročitajte u novom STAR-u!

Teška prošlost Ane Bekute: Morala sam da zajmim čekove da bih preživele! Folk zvezda otkriva da nije imala ni cigarete, ni benzin i kako je lečila bolesnog oca dok je bila u teškoj finansijskoj krizi!

Jezivo! Darko Lazić i Ana Sević u strahu za život! Morali da angažuju privatno obezbeđenje! Sve detalje drame kroz koju prolaze saznajte u novom STAR-u!

Strašna nesreća: Maja Nikolić umalo poginula sa sinom Lazarom! Imali su tešku saobraćajnu nesreću! Svi detalji samo u novom STAR-u!

PLUS! Veliki intervju voditeljke “Parova” Jovane Jeremić: “Izgubila sam čoveka koji mi je mnogo značio, umro mi je na rukama!”

ŠOK SLIKE! Bivši dečko Katarine Grujić uhvaćen posle seksa sa novom devojkom!

Saznajte zašto Dragan Stojković Bosanac strahuje za ćerku Džidžu!

ŠOK! Maca Diskrecija ima seks pred kamerama! Svi detalji u novom STAR-u!

JOŠ EKSKLUZIVNIH PRIČA I ŠOKANTNIH FOTOGRAFIJA POTRAŽITE U ŠTAMPANOM IZDANJU NEDELJNIKA STAR KOJI JE SVAKE SREDE U PRODAJI!


starstar